Magyar Ă©telek

Egyéb







Sertésjava csornai módra

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, és meghintjük egy kevés törött borssal. Tűzálló tálra, egymás mellé lerakjuk. A gombát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Egy kanál olajban megpároljuk a reszelt vöröshagymát, majd a gombát zsírjára sütjük, és a hússzeletekre kenjük. Teszünk minden szelet húsra egy-egy szelet sonkát és sajtot. Tálalás előtt 10-15 percig forró sütőben sütjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 1/2 dl olaj
- 20 dkg gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- 8 szelet sonka
- 8 szelet Göcsej sajt
- 5 dkg vaj
- só, törött bors, szerecsendió

A közzététel dátuma: 2010-11-15



 162 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725994