Magyar Ă©telek

Egyéb







Sertéskaraj Gundel módra

A karajt egyben megsütjük és vékony szeletekre vágjuk. A vajból, lisztből, tejből besamelt készítünk, langyosra hűtjük, és összekeverjük 10 dkg reszelt sajttal. A hússzeleteket bekenjük ezzel a masszával, és eredeti alakjára összerakjuk. Bevonjuk besamellel, a tetejére reszelt sajtot hintünk, vajat morzsolunk rá, és forró sütőben rózsaszínűre sütjük.

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 5 dkg vaj
- 3 dkg liszt
- 3 dl tej
- 15 dkg reszelt sajt
- 1 g bors
- 10 dkg zsĂ­r
- 2 dkg sĂł

A közzététel dátuma: 2010-11-17



 164 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699875