Magyar Ă©telek

Egyéb







Sertéskaraj zöldbabbal

A kivert hússzeleteket forró olajban pirosra sütjük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékban az apróra vágott hagymát és a feldarabolt szalonnát üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával, majd rátesszük az eltördelt zöldbabot és a felkarikázott zöldpaprikát. Tetejére fektetjük a hússzeleteket és kevés vizet vagy húslevest aláöntve puhára pároljuk. Párolás közben rászeleteljük a paradicsomot is. Zsírjára sütjük, meghintjük liszttel, leöntjük a tejföllel és mégegyszer átforraljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéskaraj
- 60 dkg zöldbab (mirelit)
- 2 db zöldpaprika
- 2 db paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dkg pirospaprika
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 1 evőkanál liszt
- 2 dl tejföl
- sĂł

A közzététel dátuma: 2010-11-18



 165 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725969