Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkakrémes pecsenye

A húst kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A margarinból, lisztből egy 3 dl vízben oldott húsleveskockával besamelt főzünk. Keverünk hozzá két tojássárgáját, 20 dkg darált füstölt sonkát (illetve tarját), a tojások keményre vert habját. A pecsenyezsírban megpirítunk két apróra vágott hagymát, és a tűzálló tálba rakott hússzeletekre halmozzuk. Rásimítjuk a sonkahabot, és sütőben átsütjük.

Hozzávalók:
- 80 dkg rövidkaraj
- 1 dl olaj
- 2 fej hagyma
- 3 evőkanál margarin
- 3 kanál liszt
- 3 dl húsleves (húsleveskockából)
- 20 dkg főtt füstölt tarja (vagy kötözött sonka)
- 2 db tojás
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-11-20



 167 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725937