Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás göngyöleg

A karajt kicsontozzuk, és négy egyforma szeletre vágjuk. A szeleteket középen megvágjuk úgy, hogy szétterítve és kiverve jó nagyok legyenek, sóval, borssal bedörzsöljük. Egy kiskanál zsírban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, petrezselymet, snidlinget és a laskára vágott füstölt húst. A tűzről levéve, kihűtve hozzákeverjük a tojást, és ezzel a töltelékkel megtöltjük a hússzeleteket. Összetekerjük, és jól megtűzzük, hogy a töltelék ki ne jöjjön belőle, majd lisztben megforgatva, bő zsírban hirtelen pirosra sütjük. Tálaláskor a tekercset keresztben kettévágjuk, és úgy rakjuk a tálra, hasábburgonyával és salátával körítve.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 1 fej hagyma
- 15 dkg főtt füstölt hús
- 1 db tojás
- 1 csomĂł petrezselyem
- metélőhagyma, só, törött bors, zsír

A közzététel dátuma: 2010-11-21



 168 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700509