Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás göngyölt hús

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, ráterítünk egy szelet sonkát, erre egy másik hússzeletet, a közepébe pedig egy vastagabb rudacska sajtot tegyünk. Felcsavarjuk és hústűvel megtűzzük (vagy zsineggel átkötjük). Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, megforgatjuk rajta a húsgöngyölegeket, felöntjük borral és fedő alatt puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, párolt rizzsel körítjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéshús
- 4 szelet sonka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 2 dl bor
- 1 kanál paradicsompüré
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-11-22



 169 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710285