|
Sonkás göngyölt hús
A hĂşsszeleteket kiverjĂĽk, megsĂłzzuk,
borsozzuk, ráterĂtĂĽnk egy szelet sonkát, erre egy másik hĂşsszeletet, a
közepébe pedig egy vastagabb rudacska sajtot tegyünk. Felcsavarjuk és
hústűvel megtűzzük (vagy zsineggel átkötjük). Kevés olajon az apróra
vágott vöröshagymát megpirĂtjuk, megforgatjuk rajta a hĂşsgöngyölegeket,
felöntjĂĽk borral Ă©s fedĹ‘ alatt puhára pároljuk. ZsĂrjára sĂĽtjĂĽk, párolt
rizzsel körĂtjĂĽk.
Hozzávalók:
- 8 szelet sertéshús
- 4 szelet sonka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 2 dl bor
- 1 kanál paradicsompüré
- sĂł, bors
A közzététel dátuma: 2010-11-22
|
Összesen: 224 db
|
|
|
|