Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás vagdalt rolád

A darált húst összegyúrjuk a tejben áztatott, szétnyomkodott zsemlékkel, a tojásokkal, sóval, borssal, reszelt-hagymával, pirospaprikával. Vizes deszkán jó vékonyra, szögletes formára lapítjuk. Szétrakjuk rajta a vékonyra szeletelt sonkát, jól meghintjük reszelt sajttal, és felcsavarjuk. Zsírozott tepsiben megsütjük. Ha elkészült, egy kis ideig pihentetjük, majd ferdén szeletekre vágva tálra rakjuk. Burgonyapürével tálaljuk.

Hozzávalók:
- 70 dkg darált sertéshús
- 3 db zsemle
- 1 vöröshagyma
- 10 dkg reszelt sajt
- 15 dkg sonka vagy főtt tarja
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- 2 dl tej
- 2 db tojás
- 2 dl olaj
- sĂł, bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-11-27



 173 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710219