Magyar Ă©telek

Egyéb







Szabadkai rakott tál

Egy olajozott tepsi vagy tűzálló tál aljára karikára vágott burgonyát terítünk. Megszórjuk 1 evőkanál Vegetával. A darált húst összekeverjük sóval, törött borssal, a reszelt vöröshagymával, egy kevés őrölt szerecsendióval. Jól összegyúrjuk, és a burgonyán egyenletesen elterítjük. Erre ismét burgonyakarikákat teszünk. Ismét meghintjük Vegetával, meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal. Két tojásból, 2 dl tejfölből és a lisztből masszát készítünk, egy kicsit megsózzuk, és a tál tetejét megkenjük vele. Forró sütőbe tesszük, és kb. 40-50 percig sütjük.

Hozzávalók:
- 80 dkg tisztĂ­tott burgonya
- 50 dkg darált sertéshús
- 2 evőkanál Vegeta
- 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 2 db tojás
- 2 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- só, törött bors, szerecsendió, olaj

A közzététel dátuma: 2010-11-30



 177 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709485