Magyar Ă©telek

Egyéb







Szabolcsi húsrolád

A hússzeleteket vékonyra kiverjük. Enyhén megsózzuk, s vékonyan bekenjük mustárral. Minden szeletre teszünk egy szelet szalonnát, egy hámozott, nyers burgonyát, majd rágöngyöljük a húst, cérnával átkötjük. A zsírban megpirítjuk a feldarabolt vöröshagymát, ezen megforgatjuk a húsgöngyölegeket, egy kevés vizet öntünk alá, puhára pároljuk. Tálalás előtt a cérnát levesszük, s a hús levébe belekeverjük a tejfölt.

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéscomb
- 4 szelet szalonna
- 4 db burgonya
- 1 fej hagyma
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál zsír
- mustár, só

A közzététel dátuma: 2010-12-01



 178 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725370