Magyar Ă©telek

Egyéb







Szalonnás pásztorbatyu

A karajszeleteket vékonyra verjük, megkenjük zúzott fokhagymával, megszórjuk törött borssal, fektetünk rájuk egy vékony angolszalonna-szeletet, erre vöröshagyma-karikákat halmozunk. Behajtjuk, hústűvel megtűzzük, és egy kevés olajban hirtelen pirosra sütjük. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, és egy kevés vizet aláöntve, alufóliával jól lefedve, puhára pároljuk. Ha megpuhult, a fóliát levesszük róla, és sütőben még 10 percig sütjük. Ha szükséges utánasózzuk. Előre elkészíthető kitűnő pecsenye, előre is meg lehet párolni, csak a 10 perces pirítást kell az étkezés előtt elvégezni.

Hozzávalók:
- 8 szép nagy karajszelet
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 vöröshagyma
- 15 dkg angolszalonna
- 1 dl olaj
- törött bors, só

A közzététel dátuma: 2010-12-02



 179 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700433