|
Tavaszi vagdalt hĂşs
A darált húst összekeverjük a
hozzávalókkal, és 8 gombócot formálunk belőle. Ezután vizes deszkán
egy-egy gombĂłcot vĂ©konyra ellapĂtunk, egyik felĂ©re teszĂĽnk egy szelet
Göcsej sajtot, Ă©s az ellapĂtott pogácsa másik felĂ©t ráhajtjuk.
Margarinban megsĂĽtjĂĽk, pirĂtĂłs kenyĂ©ren tálaljuk. VĂ©konyra gyalult
retekkel adjuk asztalra.
Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús (dagadó)
- 10 dkg darált főtt sonka vagy tarja
- 1 db tojás
- 8 szelet Göcsej sajt
- 10 dkg margarin
- 8 szelet pirĂtott kenyĂ©r
- sĂł, bors
A közzététel dátuma: 2010-12-11
|
Összesen: 224 db
|
|
|
|