Magyar Ă©telek

Egyéb







Tavaszi vagdalt hĂşs

A darált húst összekeverjük a hozzávalókkal, és 8 gombócot formálunk belőle. Ezután vizes deszkán egy-egy gombócot vékonyra ellapítunk, egyik felére teszünk egy szelet Göcsej sajtot, és az ellapított pogácsa másik felét ráhajtjuk. Margarinban megsütjük, pirítós kenyéren tálaljuk. Vékonyra gyalult retekkel adjuk asztalra.

Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús (dagadó)
- 10 dkg darált főtt sonka vagy tarja
- 1 db tojás
- 8 szelet Göcsej sajt
- 10 dkg margarin
- 8 szelet pirított kenyér
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-12-11



 191 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 723235