Magyar Ă©telek

Egyéb







Tálon sült kontyos pecsenye

A karajszeleteket kiverjük, a csirkemelleket kicsontozzuk és kettévágjuk, majd egy kicsit ellapítjuk. Sózzuk, borsozzuk, kevés olajban hirtelen pirosra sütjük. Tűzálló tálban egymás mellé fektetjük. A krémtúrót elkeverjük 1-2 zúzott fokhagymával, apróra vágott snidlinggel, zöldpetrezselyemmel, tejföllel, és a tálra készített hússzeletekre halmozzuk. Tetejükre teszünk egy darabka Rama margarint, és sütőben megsütjük.

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 2 db csirkemell
- 1 doboz krémtúró
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1 csokor snidling
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl tejföl
- 5 dkg Rama margarin
- 2 kanál olaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-12-14



 189 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710246