Magyar Ă©telek

Egyéb







Tárkonyos sertéspecsenye

Az olajban megpirítjuk a fölszeletelt vöröshagymát, rádobjuk a karikára vágott zöldségeket, meghintjük cukorral. Mikor színesedni kezd, megforgatjuk benne a besózott, borsozott hússzeleteket, majd ráhintjük a tárkonyecetet és a köményt. Ráöntjük a bort, fedő alatt puhára pároljuk, és zsírjára sütjük. Tálaláskor a hússzeleteket tálra rakjuk, a mártást áttörjük, és forrón a húsra öntjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj vagy lapocka
- 1 db sárgarépa
- 1 db petrezselyemgyökér
- 3 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 2 dl fehérbor
- 1 kanál cukor
- 2 kanál tárkonyecet
- só, bors, köménymag

A közzététel dátuma: 2010-12-16



 190 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709303