Magyar Ă©telek

Egyéb







Tejfölös kotlett

A bordaszeleteket kicsontozzuk, és jól kiverjük. A tejfölbe belekeverjük a nagyon finomra vágott petrezselymet, és néhány órát állni hagyjuk. A hús egyik felét nagyon kevés olajban ropogósra sütjük. Mikor a szeleteket megfordítjuk, a megsült felüket megsózzuk, és meghintjük törött borssal. A kisütött szeleteket sült burgonya tetejére fektetjük, és rákenjük a kissé felmelegített (nem forralt) petrezselymes tejfölt. Frissen tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 2 dl tejföl
- 3 csomĂł petrezselyem
- olaj, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-12-18



 194 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 718820