Magyar Ă©telek

Egyéb







Tejfölös szelet

A hússzeleteket kiveregetjük, megsózzuk, és lisztbe mártva forró zsírban hirtelen kisütjük, és egy tálra rakjuk. A kisütött hús zsírjában megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk á finomra vágott petrezselymet és pirospaprikát, egy kevés forró vízzel fölengedjük, a szeleteket visszarakjuk, és kis lángon, rázogatással, puhára pároljuk. Amikor félpuha, hozzáadjuk a lecsót és tovább pároljuk, amíg megpuhul. Ekkor ráöntjük a tejfölt, átforraljuk és tálaljuk (nyáron friss zöldpaprikát és paradicsomot használunk).

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 2 dkg sĂł
- 15 dkg zsĂ­r
- 5 dkg vöröshagyma
- 1 csomĂł petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 5 dkg liszt
- pirospaprika, lecsĂł

A közzététel dátuma: 2010-12-19



 195 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700413