Magyar Ă©telek

Egyéb







Tejfölös tálon sült comb

A hússzeleteket gyengén kiverjük, lisztben megforgatjuk és forró zsírban átsütjük, majd egy nagyobb tálba szedjük. A karfiolt rózsáira szedjük, hozzátesszük a húshoz, föleresztjük vízzel, felforrás után sózzuk, és puhára pároljuk. A hús sütéséhez használt zsírból (ha sok, leöntünk belőle) és egy kevés lisztből rántást pirítunk, föleresztjük a vízzel hígított paradicsompürével, és ráöntjük a majdnem puha karfiolra. Tovább főzzük, de óvatosan, hogy a karfiol szét ne főljön. Végül hozzáadjuk a tejfölt.

Hozzávalók:
- 8 db kb. 10 dkg-os sertéscombszelet
- 70 dkg karfiol
- 1 dl paradicsompüré
- 1 dl tejföl
- liszt, zsĂ­r, sĂł

A közzététel dátuma: 2010-12-20



 196 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699825