Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött borda

Az egyben hagyott karajt kicsontozzuk, hosszában megfúrjuk, vigyázva, hogy szét ne essen. A kiszedett húst megdaráljuk, hozzáadjuk az apróra vágott szalonnát, 2 kemény és 1 nyers tojást, borsot, sót, citromlevet, és jól összekeverjük. A kivájt húst belül megkenjük mustárral, majd a tölteléket betöltjük. Besózzuk kívül, és forró zsírban, egy kevés vízzel, puhára pároljuk. Tálalás előtt fölszeleteljük, és a levével leöntjük.

Hozzávalók:
- 1 kg rövidkaraj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 tojás
- 1 kávéskanál mustár
- 1 kávéskanál citromlé
- 10 dkg zsĂ­r
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-12-24



 200 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699813