Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött combgöngyöleg

A zsemléket 2 dl borba áztatjuk, majd kifacsarjuk és összekeverjük a megpárolt gombával, a párolt zöldséggel és petrezselyemmel. Az egészet megdaráljuk, hozzákeverjük a tojást, a fehér borsot, szegfűborsot, sót, és a kivert, fűszerezett hússzeletekre halmozzuk. Felcsavarjuk, megtűzzük, forró olajban hirtelen pirosra sütjük, hozzáadunk 1 dl bort, a paradicsompürét, és puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, és rizzsel vagy párolt zöldséggel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéshús (comb)
- 3 dl fehérbor
- 2 db zsemle
- 5 dkg gomba
- 1 kanál paradicsompüré
- 15 dkg párolt vegyes zöldség
- 1 db tojás
- 2 szem szegfűbors
- 1 dl olaj
- 1 dkg pirospaprika
- 1 dl bor
- zöldpetrezselyem, só, fehér bors

A közzététel dátuma: 2010-12-25



 201 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700425