Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött karaj

A gombát vékonyan fölszeleteljük, és gombapörköltet készítünk belőle. Hozzákeverjük az áztatott zsemlét, a tejfölt, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet, a kockára vágott kemény tojást, a nyers tojást. A karajt középen felszúrjuk, és a jól elkevert töltelékkel megtöltjük. Két végét összetűzzük, a húst forró olajban megforgatjuk. Megkenjük Piros Arannyal, mellé tesszük a feldarabolt zöldpaprikáikat, paradicsomokat (vagy lecsót), a vöröshagymát, a fokhagymát, és egy kevés vizet aláöntve puhára pároljuk, végül sütőben pirosra sütjük. Tálaláskor az áttört mártással leöntjük.

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 25 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 3 db kemény tojás
- 1 nyers tojás
- 1 csipet kakukkfű
- 1 dl olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 db paradicsom
- 3 db zöldpaprika
- 1 dl tejföl
- 1 db zsemle
- pirospaprika, sĂł, bors, Piros Arany

A közzététel dátuma: 2010-12-26



 202 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725945