Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött sertésszelet magyarosan

A karajt dupla szeletekre vágjuk (nem vágjuk végig, csak minden másodikat), kiterítjük, kiverjük, sózzuk, fűszerezzük. Az apróra vagdalt füstölt húst elosztjuk a hús egyik felén, összegöngyöljük, majd hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük. Az összehajtott húsokat olajon hirtelen átsütjük, majd ebben a zsírban a hagymát megfonnyasztjuk, paprikázzuk, hozzáadjuk a fokhagymát. Beletesszük a hússzeleteket és kevés borral pároljuk. Ha már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a paradicsomot és karikázott paprikát. Burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj vagy comb (kicsontozva)
- 15 dkg füstölt főtt tarja vagy sonka
- 2 fej vöröshagyma
- 1 dkg pirospaprika
- 1 dl bor
- 1 dl olaj
- 2 db paradicsom
- 2 db zöldpaprika
- 1 gerezd fokhagyma
- só, fehér bors, törött szegfűbors

A közzététel dátuma: 2010-12-30



 206 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719879