Magyar Ă©telek

Egyéb







Tűzdelt comb

A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és serpenyőben félig kisütjük. A törött borsot, kakukkfüvet, rozmaringot és kevés sót összekeverjük, a szalonnacsíkokat ebben megforgatjuk, és a combdarabot ezzel megtűzdeljük. Forró olajban megforgatjuk, öntünk alá apránként 2 dl vörösbort, és puhára pároljuk. Ha már majdnem puha, pirosra sütjük. Pár percig pihentetjük, majd fölszeleteljük. Levét rövidre forraljuk és ráöntjük. Sütőben sült burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 10 dkg kolozsvári szalonna
- 1 db hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl vörösbor
- 60 dkg burgonya
- só, törött bors, kakukkfű, rozmaring, olaj

A közzététel dátuma: 2010-12-31



 207 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719872