Magyar Ă©telek

Egyéb







Vadásztekercs

A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. A szeletek közepébe helyezünk egy hosszúkás darab májat, (vagy egy darab csirkemájat), egy ugyanolyan de, vékonyabb csík füstölt szalonnát, egy szeletke sonkát. A szeleteket feltekerjük, végeit behajtjuk, és hústűvel rögzítjük, majd kevés olajon hirtelen körbesütjük, és félretesszük. A zsiradékban üvegesre párolunk 1 kis fej finomra vágott vöröshagymát, teszünk rá egy kevés vizet aláöntögetve, fedő alatt puhára pároljuk. A tekercseket tálra rendezzük, a mártást átforraljuk a tejfölben elkevert mustárral, és a tálra öntjük. Gombás rizzsel, vagy spagettivel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj
- 30 dkg máj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 evőkanál mustár
- 2 dl tejföl
- 10 dkg sonka
- 2 dl olaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-01-01



 208 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699828