Magyar Ă©telek

Egyéb







Vecsési sertésborda

A kivert, megsózott, megborsozott bordaszeleteket kevés olajban hirtelen, szép pirosra sütjük. Kukta edény aljára rakjuk, tetejét beborítjuk karikára vágott lángolt kolbásszal, melyre a savanyúkáposztát terítjük. A pecsenyezsírban megpirítjuk egy kicsit a paradicsompürét, elkeverjük 1 kanál liszttel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, feleresztjük 1,5 dl vízzel és a káposztára öntjük. A kuktát lezárjuk, és a jelzéstől számított 15 percig takaréklángon főzzük. Előmelegített tálra tesszük, és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 4 szelet sertésborda
- 20 dkg lángolt kolbász
- 60 dkg savanyúkáposzta
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 1 kiskanál liszt
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl olaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-01-04



 211 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 732465