Magyar Ă©telek

Egyéb







Velős karajszeletek

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, lisztben megforgatjuk, és kevés zsiradékban, hirtelen kisütjük, majd tálra rakva melegen tartjuk. A gombát a megpárolt reszelt hagymára tesszük, szintén megpároljuk, majd zsírjára sütjük. Rátesszük a hártyáitól megtisztított velőt, pirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk és meghintjük a finomra vágott petrezselyemmel. Kicsit hűlni hagyjuk, a hússzeletek felét ujjnyi vastagon megkenjük vele. Ráborítunk egy-egy hússzeletet és hústűkkel rögzítjük. Minden szeletre teszünk 1-2 nagyon vékony szalonna szeletet, tűzálló tálra rakjuk, majd sütőben szép pirosra megsütjük. Forrón, azonnal tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott karaj
- 15 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 30 dkg velő
- 1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem
- 1 dkg füstölt szalonna
- só, törött bors, olaj, liszt

A közzététel dátuma: 2011-01-05



 212 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699862