Magyar Ă©telek

Egyéb







Velővel töltött bordák

A karajt kicsontozzuk, és dupla szeleteket vágunk belőle. A négy szeletbe hegyes, éles késsel mély zsebeket vágunk, hogy a tölteléknek helye legyen. Kevés olajba megpároljuk a reszelt hagymát, rátesszük a lehártyázott, összevagdalt velőt és megsütjük. 2 tojást felverünk, ráöntjük a velőre, megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük 1 evőkanál finomra vágott zöldpetrezselyemmel és egy kicsit félretesszük hűlni. A hússzeleteket kicsit kiverjük (mindkét oldalán, duplán), megsózzuk, és megtöltjük a velős töltelékkel. A szokásos módon lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk és forró olajban szép pirosra kisütjük.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj
- 20 dkg sertésvelő
- 2 db tojás
- 5 dkg reszelt vöröshagyma
- 5 dkg liszt
- 2 db tojás
- 10 dkg morzsa
- só, törött bors, zöldpetrezselyem, olaj

A közzététel dátuma: 2011-01-06



 213 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 720379