Magyar Ă©telek

Egyéb







Velővel töltött rántottborda

A karajszeleteket felszúrjuk, megsózzuk, megborsozzuk és megtöltjük a következő töltelékkel: 20 dkg velőt leforrázunk, hártyáitól megtisztítjuk és apróra vágjuk, A hagymát apróra vágjuk, kevés zsíron megpároljuk, rátesszük a velőt, jól átpirítjuk, ráteszünk két felvert tojást és nem túl szárazra megsütjük. Egy kicsit hűlni hagyjuk, betöltjük a hússzeletekbe, lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk és olajban kirántjuk. Zöldborsós rizzsel körítjük.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 20 dkg velő
- 5 db tojás
- 1 db vöröshagyma
- 5 dkg zsĂ­r
- 2 evőkanál liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa, olaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-01-07



 214 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 723239