Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldbabos sertésszelet

A húst felszeleteljük, kiverjük és kevés olajon megsütjük. A maradék olajban az apróra vágott hagymát aranysárgára pirítjuk, majd meghintjük pirospaprikával. Kevés vízzel feleresztjük és a karikára vágott burgonyával puhára pároljuk. Hozzáteszünk egy kevés fokhagymát, a zöldbabot pedig enyhén sós vízben puhára főzzük. Az angolszalonnát felszeleteljük és megsütjük. Tálalásnál alulra tesszük a burgonyát, erre a bordákat, majd a zöldbabot, s végül az angolszalonnát. Az egészet meglocsoljuk tejföllel.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertésborda
- 15 dkg hĂşsos angolszalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 30 dkg burgonya
- 30 dkg zöldbab
- 1 dkg pirospaprika
- 3 dl tejföl.
- sĂł, fokhagyma

A közzététel dátuma: 2011-01-09



 216 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709301