Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldborsós sertésszelet

A szeleteket kiveregetjük, és hirtelensült szeleteket készítünk belőlük. A kisütött szeleteket egy másik lábasban félretesszük, és a zsírjából ízletes pecsenyelevet készítünk. A húsra öntjük, és a húst puhára pároljuk benne. Közben a zöldborsót vajban petrezselyemmel, egy kevés cukorral puhára pároljuk, a majdnem teljesen kész húshoz adjuk, és egyszer összeforraljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg karajszelet
- 4 dkg sĂł
- 20 dkg zsĂ­r
- 5 dkg vaj
- 3 dkg liszt
- 50 dkg kifejtett zöldborsó
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 2 dkg cukor

A közzététel dátuma: 2011-01-10



 217 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699878