Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldborsós tokány

A zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a tört fokhagymát és a kockára vágott húst. Egy kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor majdnem megpuhult, belerakjuk a karikára vágott sárgarépát, a zöldborsót, majd lefedve puhára pároljuk. Sózzuk, meghintjük vagdalt petrezselyemmel, behabarjuk a liszttel és rövid lére lesütve tálaljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg sovány sertéshús
- 1,5 kg zöldborsó
- 1 evőkanál zsír
- 1 kis fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 3-4 db sárgarépa
- 1 csomĂł petrezselyem
- 1 evőkanál liszt, só

A közzététel dátuma: 2011-01-11



 218 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725915