Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldséges hús

A vöröshagymát apróra elvagdaljuk, rátesszük a pirospaprikát, a kockára vágott húst, kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét. Rátesszük a zöldborsót és zöldbabot is, rászórjuk a zöldpetrezselymei és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, tálra tesszük és enyhén meghintjük lestyánlevéllel.

Hozzávalók:
- 60 dkg hús (sertés, marha, csirke vagy birkahúsból is készülhet)
- 1 dl olaj
- 1 db nagy vöröshagyma
- 30 dkg zöldborsó (mirelit)
- 30 dkg zöldbab
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 dl fehérbor
- zöldpetrezselyem, lestyánlevél, só, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2011-01-13



 220 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709484