Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldséges húsragu

A darabokra vágott húst forró olajban megforgatjuk, majd ebben a zsírban az apróra vágott vöröshagymát is üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, zöldborsót, paradicsompürét, salátát (csíkokra vágva), fehérbort, és az egészet fedő alatt puhára pároljuk. Zsírjára lesütjük, és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- személyenként 14 dkg marha-, sertés vagy csirkehús
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 dl fehérbor
- 30 dkg zöldborsó
- 30 dkg zöldbab
- 1 fej fejes saláta
- 1 evőkanál paradicsompüré

A közzététel dátuma: 2011-01-14



 221 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699854