Magyar Ă©telek

Egyéb







Zsebes karaj főszakács módra

A rövidkarajt egészen a csontokig bevagdaljuk. Két szelet közé füstölt szalonnát, mustárral kevert paradicsompürét, vékony zellert- és sárgarépaszeleteket, gombát teszünk. Az egészet szorosan átkötözzük, egy kevés vízzel fedő alatt megpároljuk, majd tepsiben pirosra sütjük. Ha a hús puha, lefejtjük a zsineget, majd a csontokról a húst. A szeleteket tálba rakjuk, rizzsel körítjük, a levével leöntve tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 doboz paradicsompüré
- 1 db zeller
- 2 db sárgarépa
- 10 dkg gomba
- mustár, só, zsír

A közzététel dátuma: 2011-01-16



 223 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 733782