Magyar Ă©telek

Egyéb







Zsiványpecsenye

A bélszínt és a szűzpecsenyét kis szeletkékre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, enyhén mustározzuk, lisztbe mártogatjuk, és a füstölt szalonna zsírjában meg egy kevés olaj keverékében pirosra sütjük (a szalonna töpörtyűjét kiszedjük). A hagymát vékony karikákra vágjuk, megsózzuk, enyhén lisztezzük, és villával szétbontjuk karikára. Forró olajban hirtelen sárgára, ropogósra sütjük. A tálra rakott húsokra elosztjuk, és sült burgonyával forrón tálaljuk. Salátát adjunk hozzá.

Hozzávalók:
- 30 dkg szűzpecsenye
- 30 dkg marhabélszín
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 2 dl olaj
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-01-17



 224 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 718888