Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás ürücomb

A birkacombból kivesszük a csontot, majd a helyére zsíros füstölt sonkát helyezünk és összevarrjuk. Sárgarépával, fokhagymával megtűzdeljük. Kívülről megsózzuk, borsozzuk. Forró olajban megforgatjuk, teszünk mellé egy egész vöröshagymát, leöntjük vörösborral és kis lángon puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, majd felszeletelve főtt kukoricakásával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg birkacomb
- 25 dkg füstölt sonka
- 3 db sárgarépa
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 dl vörösbor
- 2 dl olaj
- 1 db vöröshagyma
- 60 dkg kukoricakása

A közzététel dátuma: 2011-03-10



 23 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 701086