Magyar Ă©telek

Egyéb







Számadó omlett

Az anyagokból, a báránymájat is beleaprítva, finom sűrű ragut készítünk, csak egészen kevés mártás maradjon rajta. Ezután a felvert tojásból, a szokott módon tojáslepényt készítünk. Megtöltjük a frissen készült forró raguval, és felgöngyölítve előmelegített tálra borítva, azonnal forrón tálaljuk. Külön tálon fejes salátát adhatunk hozzá.

Hozzávalók:
- 8 tojás
- 1/2 dl tejszĂ­n vagy tej
- 5 dkg zsĂ­r
- sĂł

Töltelékhez:
- 40 dkg bárányborda
- 1 db bárányvese
- 1 db báránymáj
- 13 dkg gomba
- 8 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg zsĂ­r
- só, bors, majoránna, fokhagyma, paradicsompüré, zöldpetrezselyem, vöröshagyma

A közzététel dátuma: 2011-03-11



 24 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 718736