Magyar Ă©telek

Egyéb







Tarhonyás ürüborda

A bordákat kétujjnyi darabokra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk és kevés olajban átsütjük. A zsiradékban az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, rátesszük, a pirospaprikát, fokhagymát, paradicsompürét, bort és visszarakjuk a bordákat, fedő alatt puhára pároljuk, előmelegített tál közepére halmozzuk, körülrakjuk a tarhonyával, a burgonya körítéssel és karikára vágott zöldpaprikával.

Hozzávalók:
- 1 kg ĂĽrĂĽborda
- 1 dl olaj
- 1 dl bor
- 2 gerezd fokhagyma
- 25 dkg vöröshagyma
- 1 kanál pirospaprika
- 1 doboz sűrített paradicsom
- 25 dkg tarhonya
- 20 dkg burgonya
- 3 db zöldpaprika
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-03-12



 25 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 709055