Magyar Ă©telek

Egyéb







Tüskevári birkatokány

A húst hosszúkás csíkokra, a szalonnát apróra vágjuk, majd olajban jól megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, pirospaprikát, sót, borsot, felöntjük vörösborral, és puhára pároljuk. Mustárral ízesítjük, felforraljuk, és galuskával vagy erdélyi szokás szerint puliszkával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg birkahĂşs
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 dl bor
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 kanál mustár
- 1 dl olaj
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-03-14



 27 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 718784