Tüskevári birkatokány
A hĂşst hosszĂşkás csĂkokra, a
szalonnát aprĂłra vágjuk, majd olajban jĂłl megpirĂtjuk. Ezután hozzáadjuk
a karikára vágott vöröshagymát, pirospaprikát, sót, borsot, felöntjük
vörösborral, Ă©s puhára pároljuk. Mustárral ĂzesĂtjĂĽk, felforraljuk, Ă©s
galuskával vagy erdélyi szokás szerint puliszkával tálaljuk.
Hozzávalók: - 1 kg birkahús - 2 fej vöröshagyma - 1 evőkanál pirospaprika - 1 dl bor - 5 dkg füstölt szalonna - 1 kanál mustár - 1 dl olaj - só, bors
A közzététel dátuma: 2011-03-14
|
Összesen: 29 db
|
|
Bárány- és birkahúsok
|
|