Magyar Ă©telek

Egyéb







Fokhagymás báránypecsenye

A bárányhúst sütőben hagymával és fokhagymával puhára sütjük, majd fölszeletelve tálra rakjuk. A padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, és besózva néhány percig állni hagyjuk. Lisztben megforgatva olajban megsütjük, és a húsra rakjuk. A paradicsomot is rárakjuk, borsozzuk, sózzuk, és reszelt sajttal megszórva a sütőben átsütjük.

Hozzávalók:
- 60 dkg báránycomb
- 2 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 evőkanál olaj
- 50 dkg padlizsán
- 4 paradicsom
- 10 dkg sajt
- sĂł, bors, liszt

A közzététel dátuma: 2011-02-21



 6 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 731942