Magyar Ă©telek

Egyéb







Hargitai ĂĽrĂĽszelet

A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, lisztbe mártjuk, és forró zsírban kisütjük. A pecsenyezsírban megpároljuk a reszelt vöröshagymát, teszünk rá 2-3 kanál paradicsomlevet, egy csipetnyi tárkonyt, törött borsot, 1 dl fehér bort, 2 dl vizet és ebbe a mártásba visszatesszük a hússzeleteket. A zöldbabot félig megfőzzük sós vízben, ráterítjük a húsokra, leöntjük tejföllel és fedő alatt puhára pároljuk. Vajas burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg ĂĽrĂĽcomb szelet
- 60 dkg zöldbab
- 6 dkg vöröshagyma
- 2 db paradicsom
- 1 dl fehérbor
- 6 dkg zsĂ­r
- 1/2 dl tejföl
- 5 dkg liszt
- só, törött bors, tárkony

A közzététel dátuma: 2011-02-23



 8 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 718776