Magyar Ă©telek

Egyéb







Jászapáti bárányragu

A hagymát a zsírban barnára sütjük, a húst, a paprikát, a fokhagymát hozzáadjuk, és egy kevés húslevessel felöntve 20 percig főzzük. A zöldséget és a fennmaradt húslevest hozzáadva további 20 percig főzzük, majd a rizst és a babérlevelet hozzáadva további 20 perc alatt készre pároljuk. Szükség szerint még egy kevés levest adunk hozzá, és ráöntjük a tejfölt.

Hozzávalók:
- 75 dkg báránycomb 2 cm-es csíkokra vágva
- 1 db hagyma durva kockákra vágva
- 2 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál édes paprika
- 1 l hĂşsleves
- 4 csésze zöldség (karotta, bab, zeller, paprika, karfiol, kelkáposzta)
- 1 csésze rizs
- 1 babérlevél
- 2 dl tejföl

A közzététel dátuma: 2011-02-25



 10 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 709045