Magyar Ă©telek

Egyéb







Karfiolos bárányborda

A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, tojásban és morzsa-reszelt sajt keverékben. Forró zsírban megsütjük, vigyázva arra, hogy jól átsüljenek, de ki ne száradjanak. A karfiolt sós vízben megfőzzük, leöntjük olvasztott vajjal, megszórjuk reszelt sajttal. Köré rakjuk a bordákat és a vajban pirított burgonyát. Citromszeletekkel és vajban pirított zöldpetrezselyemmel díszítjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet bárányborda (karaj)
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 db tojás
- 60 dkg karfiol
- 5 dkg vaj
- só, bors, liszt, zsemlemorzsa, burgonya, citrom, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2011-02-26



 12 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 718756