Magyar Ă©telek

Egyéb







Káposztás birkapörkölt

A húst feldaraboljuk és az olajban pirított hagymával és pirospaprikával pörköltet készítünk belőle. Ráöntjük a bort, hozzáadjuk a metéltre vágott nyers káposztát és kockára vágott burgonyát, paprikát, paradicsomot, sót és fűszereket. Közepes lángon puhára pároljuk és forrón, körítés nélkül tálaljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg birkacomb vagy lapocka
- 1 kg káposzta
- 25 dkg vöröshagyma
- 2 dl olaj
- 40 dkg burgonya
- 2 dkg pirospaprika
- 2 db paradicsom
- 2 db zöldpaprika
- 1/2 dkg köménymag
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl bor
- egy csipet kakukkfű
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-02-27



 11 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 718734