Magyar Ă©telek

Egyéb







Kisbéri babos bárány

A babot elĹ‘zĹ‘ nap beáztatjuk. A kockára vágott hagymát a szalonnával megpirĂ­tjuk. A hĂşst, a rĂ©pákat, a zellert feldaraboljuk. Az egĂ©szet 1,5 l  vĂ­zben 1 Ăłrát fĹ‘zzĂĽk. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, a szĂ©tnyomott fokhagymát, sĂłt, borsot, a babĂ©rlevelet, Ă©s mĂ©g 20 percig fĹ‘zzĂĽk. VĂ©gĂĽl megszĂłrjuk az aprĂłra vágott petrezselyemzölddel.

Hozzávalók:
- 25 dkg fehérbab
- 2 fej hagyma
- 1 evőkanál vaj
- 5 dkg füstölt szalonna
- 40 dkg bárányhús
- 4 db sárgarépa
- 1 db zeller
- 3 db burgonya
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors, babérlevél, petrezselyemzöld

A közzététel dátuma: 2011-02-28



 13 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 709042