Magyar Ă©telek

Egyéb







Ladányi birkacomb

A birkacombot megtűzdeljük szalonnával, és megkötözzük zsineggel, mint a sonkát. Megsózzuk, borsozzuk és forró olajban minden oldalát megsütjük, majd félretesszük. Zsiradékában megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd a karikára vágott zöldségeket is, kakukkfűvel fűszerezzük. Ráöntjük a bort, beletesszük a húst, és fedő alatt puhára pároljuk. A húst előmelegített tálra rakjuk, a mártást forrón rászűrjük.

Hozzávalók:
- 1 kg birkacomb,
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 kanál liszt
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 2 dl bor
- só, bors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2011-03-04



 17 

Összesen: 29 db




Magyar Ă©telek
Bárány- és birkahúsok


Látogatók száma: 709048