Magyar Ă©telek

Egyéb







Bakonyi betyárnyárs

A húst féltenyérnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsózzuk, megkenjük olajjal, és nyársakra fűzzük egy-egy szalonnaszelettel, hagymakarikákkal váltogatva. Forró sütőben rácson megsütjük, apróra vágott vöröshagymával, kaporral, paradicsommal, zöldpaprikával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg birkacomb
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 25 dkg paradicsom
- 4 db zöldpaprika
- 1 db citrom leve
- 10 dkg füstölt szalonna
- sĂł, bors, kapor

A közzététel dátuma: 2011-03-18



 2 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 700927