Magyar Ă©telek

Egyéb







Erdélyi flekken

Az igazi erdélyi flekken sertéstarjából készül. A húst ellapítjuk, megsózzuk, bedörzsöljük borssal, és reszelt hagymával, lisztbe is márthatjuk, parázs fölött roston vagy grillsütőben lassan szép pirosra sütjük. Beleszúrni a villával nem szabad, csak húslapáttal emeljük tányérra. Uborka-, paradicsom- és nyers káposztasaláta illik hozzá. Sütés közben kenegessük paprikás zsírral. Adhatunk hozzá paprikamártást is!

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéstarja (15 dkg-os)
- sĂł, bors,
- 1 db hagyma

A közzététel dátuma: 2011-03-20



 4 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 718603