Magyar Ă©telek

Egyéb







Fűszeres halszelet

A halhúst egyenletes szeletekre vágjuk és megsózzuk. Néhány szem egész borsot, egy csipet babérlevelet és rozmaringlevelet mozsárban porrá őrlünk, és finom szitán megszitálunk. Ezzel a keverékkel enyhén megfűszerezzük a halszeleteket. A fóliát 4 részre elosztva vékonyan megvajazzuk, rátesszük a halszeleteket, mindegyikre reszelünk egy csipet citromhéjat, és egy-egy szeletke meghámozott citromkarikát teszünk rájuk. Megcsöpögtetjük citromlével, beburkoljuk a fóliába, és rostélyon megsütjük. A sütés ideje kb. 10-15 perc. Forrón tálaljuk, külön tálalva hozzá a tárkonyos, majonézes burgonyasalátát.

Hozzávalók:
- 80 dkg halszelet
- 5 dkg vaj
- 1 db citrom
- só, egész bors, babérlevél, rozmaringlevél

A közzététel dátuma: 2011-03-24



 8 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 708880