Magyar Ă©telek

Egyéb







Fűszeres húsrolád

A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsózzuk. A többi fűszerfélét összekeverjük, és a hússzeletekre kenjük. Felcsavarjuk, hústűvel megtűzzük, és roston megsütjük. Közben grillolajjal kenegetjük. (Az olajat megsózzuk, és vízzel jól összerázzuk.) A rács alá jól megmosott, mélyen bevagdalt burgonyát rakunk, erre fog csepegni az ízletes húslé. Lehet a szeleteket tölteni apróra vagdalt fűszerezett szárnyastöltelékkel is.

Hozzávalók:
- 8 szelet comb vagy lapocka
- 2 törött babérlevél
- 1 csipet rozmaring,
- 60 dkg burgonya
- 1 evőkanál paradicsompüré (vagy szója)
- só, fokhagyma, bors, gyömbérpor, olaj

A közzététel dátuma: 2011-03-25



 9 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 700934