Magyar Ă©telek

Egyéb







Fűszeres szeletek

A húst minden oldalán bedörzsöljük vöröshagymával, sóval, törött borssal, fokhagymával. A többi anyagot jól összekeverjük, és rákenjük a hús egyik oldalára. Megkent oldalával lefelé rácsra tesszük és 20-25 percig sütjük. Ezután megkenjük a felső oldalát is és megfordítjuk. Ezt is sütjük 20 percig. Arra ügyeljünk, hogy a parázs egyenletes sülést biztosítson.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál mustár
- 2 evőkanál olaj.
- só, törött bors, rozmaring, kakukkfű, majoránna, borsikafű

A közzététel dátuma: 2011-03-26



 10 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 708884