Magyar Ă©telek

Egyéb







Kapros tejfölös húspogácsák

A húsokat ledaráljuk (a marhahúst lehetőleg kétszer), és alaposan elkeverjük a többi hozzávalóval. Pogácsákat formálunk belőle, nyársra húzzuk, megkenjük olajjal, és parázs felett megsütjük. A mártást a következőképpen készítjük el: 1 fej reszelt vöröshagymát 5 kanál vajban megpárolunk, 2 dl tejfölben elkeverünk egy csokor apróra vágott kaprot. Amikor a húspogácsák megsültek, mindegyikre teszünk egy halom párolt hagymát, és egy kanál kapros tejfölt.

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús (dagadó, lapocka)
- 50 dkg marhahĂşs
- 2 db tojás
- 2 evőkanál finomra vágott
- 2 gerezd fokhagyma
- só, törött bors, hagyma

A közzététel dátuma: 2011-04-04



 19 

Összesen: 76 db




Magyar Ă©telek
Grillételek és rostonsültek


Látogatók száma: 732066